Friday 21 February 2014

Δοκιμασμένο Πράγμα! #2

Έφτασε η ώρα για το 2ο προϊόν που μπήκε κάτω από το μικροσκόπιο και δοκιμάστηκε από εμάς για εσάς! Αυτή τη φορά δοκιμάσαμε ένα Serum της αγαπημένης εταιρείας Frezyderm, τον καινούριο Ορό Ανανέωσης (Revitalizing Serum) και σας αναλύουμε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις μας!


Όπως και στο ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ! #1 έτσι και τώρα το τεστ έγινε από 2 διαφορετικές ηλικίες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία της κριτικής μας. Το Serum ενδείκνυται έτσι κι αλλιώς για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος οπότε δεν υπάρχει περιορισμός είτε έχεις ξηρό είτε ακνεϊκό δέρμα, είτε είσαι στα αγαπημένα 20s είτε στα έμπειρα 40s!

Στα 27: Δοκιμάσαμε λοιπόν τον ορό στην ηλικία των 27 (μεταβατική ηλικία για το δέρμα), σε ευαίσθητο πρόσωπο με τάση για κοκκινίλες, κνησμό και σπυράκια και το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από το αναμενόμενο. Ο ορός χρησιμοποιήθηκε το βράδυ, 10 με 15' πριν την ενυδατική κρέμα, όπως συστήνει η Frezyderm. Το πρωί ξυπνήσαμε με δέρμα λαμπερό, ενυδατωμένο, χωρίς τραβήγματα ή ερεθισμό και αυτή η αίσθηση κράτησε για παραπάνω από 8 ώρες, ακόμα και μετά την εφαρμογή του υγρού foundation. Καθόλου λιπαρότητα ή "βάρος" στο δέρμα, τέλεια ανεκτικότητα!

Στα 45: Εδώ αποφασίσαμε να εντείνουμε το αποτέλεσμα ανανέωσης και σύσφιξης και χρησιμοποιήσαμε το Serum πρωί και βράδυ, ξανά ένα δεκάλεπτο πριν την κρέμα ημέρας ή νύχτας αντίστοιχα. Χρησιμοποιήθηκε σε πρόσωπο με τάσεις ξηρότητας και αφυδάτωσης. Η ετυμηγορία μετά από έναν περίπου μήνα χρήσης ήταν η εξής: Το δέρμα εμφανώς ανανεώθηκε τόσο στην αίσθηση (ενυδάτωση και σφριγηλότητα) όσο και στην όψη (λείανση και λάμψη). Δεν είναι σαφώς αρκετό το προϊόν από μόνο του για αντιγήρανση και καταπολέμηση ρυτίδων, αλλά αυτή είναι δουλειά της κρέμας ημέρας / νύχτας που θα μπει από πάνω. Το Revitalizing Serum ετοιμάζει τη βάση για να δράσουν σωστά τα αντιγηραντικά προϊόντα. Να τονίσουμε πως το μέικ απ δεν επηρεάστηκε, αλλοιώθηκε ή έσπασε, αντιθέτως έμεινε σταθερό για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. 

Συστήνουμε α-νε-πι-φύ-λακ-τα το προϊόν σε όλες τις γυναίκες 20 ετών και πάνω που θέλουν να δώσουν στο πρόσωπο τους  απαλότητα, υγρασία και ελαστικότητα.





No comments:

Post a Comment