Thursday 5 November 2015

Ιwhite instant γιά.... "instant" λεύκανση δοντιών


Τo iwhite είναι μία -εύκολη στη χρήση- θεραπεία που μπορεί να γίνει στο σπίτι. Η κάθε συσκευασία περιέχει 10 λεπτά και εύκαμπτα μασελάκια τα οποία εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή και μέγιστη απόδοση. Δεν χρειάζεται να καθαρίσετε ή να βράσετε τα μασελάκια, ούτε να χρησιμοποιήσετε σύριγγες, βούρτσες, ειδικές οδοντόπαστες ή άλλα διαλύματα καθαρισμού.
Τα μασελάκια περιέχουν ένα νέο πρωτοποριακό ειδικό gel λεύκανσης το οποίο είναι κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλές και αποτελεσματικό από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Φορέστε τα μασελάκια λεύκανσης μόνο για 20 λεπτά την ημέρα και θα πετύχετε άμεσο αποτέλεσμα, έως και 8 τόνους λευκότερα δόντια. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 5 συνεχόμενες ημέρες για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε το όποτε εσείς το κρίνετε απαραίτητο. Τα μασελάκια λεύκανσης είναι ενός μεγέθους, προσαρμόζονται σε όλες τις οδοντοστοιχίες και είναι συσκευασμένα ανά μονάδα.

Τεχνολογία

Η φόρμουλα του iWhite είναι κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλής και με άμεσα αποτελέσματα. Το προϊόν προσφέρει άμεση λεύκανση, αφαιρεί λεκέδες και ενδυναμώνει τα δόντια xάρη στη μοναδική τεχνολογία "Film- crystallized Calcium". Λευκοί, βιοενεργοί κρύσταλοι με τη βοήθεια ειδικών παράγοντων προσκολλήσεως εναποτίθενται στην επιφάνεια των δοντιών και προσφέρουν ένα άμεσο και φυσικό λευκαντικό αποτελέσμα.
Η λευκαντική -και χωρίς την παρουσία υπεροξειδίου του υδρογόνου-λευκαντική δράση του iWhite ενισχύεται από την παρουσία του συστατικού P.A.P. (Phthalimido Peroxy Caproic Acid) στη σύνθεσή του. Tο P.A.P. είναι ένα πολύ ενεργό –στην απομάκρυνση των κηλίδων από τα δόντια- συστατικό το οποίο διασπά τους χημικούς δεσμούς των χρωστικών κηλίδων των δοντιών, χωρίς να επηρεάζει την δομική τους ακεραιότητα. Τα μασελάκια λεύκανσης είναι κατασκευασμένα από μαλακό διαφανές υλικό για να εφαρμόζουν εύκολα και να λευκαίνουν τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω μέρος των δοντιών. Αυτό είναι σημαντικό καθώς τα δόντια είναι ημιδιαφανή και οι λεκέδες που βρίσκονται στην οπίσθια επιφάνεια των δοντιών προβάλουν και στην πρόσθια.


Ιwhite instant

Χαρακτηριστικά

  • Kλινικά αποδεδειγμένη άμεση λεύκανση δοντιών.
  • Γρήγορη δράση: μέχρι και 8 τόνους λευκότερα δόντια με μόνο 20 λεπτά χρήσης την ημέρα.
  • Απομακρύνει λεκέδες και κηλίδες
  • Ενδυναμώνει τα δόντια
  • Εύκολο στη χρήση: σύστημα ενός βήματος, προγεμισμένα έτοιμα προς χρήση μασελάκια
  • Άνετο στη χρήση: μαλακά διαφανή μασελάκια που ταιριάζουν σε όλες τις οδοντοστοιχίες
  • Λευκαίνει το μπροστινό όσο και το πίσω μέρος των δοντιών.

Περιεχόμενο

10 προγεμισμένα μασελάκια iwhite, έτοιμα για χρήση
Αποτελεσματική φόρμουλα
Σας παρουσιάζουμε μια τελείως καινοτόμα πρόταση στην λεύκανση δοντιών η οποία παρ’ όλο που δε περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι πολύ αποτελεσματική και βασίζεται στη μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία Film Crystallized Calcium.
Οι λευκοί βιοενεργοί κρύσταλλοι με τη βοήθεια ειδικών παραγόντων προσκολλήσεως εναποτίθενται στην επιφάνεια των δοντιών και προσφέρουν ένα άμεσο και φυσικό λευκαντικό αποτελέσμα.
Η λευκαντική δράση του iWhite ενισχύεται από την παρουσία του συστατικού P.A.P. στη σύνθεσή του. Tο P.A.P είναι ένα πολύ ενεργό –στην απομάκρυνση των κηλίδων από τα δόντια- συστατικό το οποίο διασπά τους χημικούς δεσμούς των χρωστικών κηλίδων των δοντιών, χωρίς να επηρεάζει την δομική τους ακεραιότητα.
Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το iWhite είναι 100% ορθοδοντικά ασφαλές και δίνει άμεσο λευκαντικό αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Μπορείτε να αποκτήσετε μέχρι και 8 τόνους λευκότερα δόντια από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Παρ’ όλα αυτά κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός επομένως και η αποτελεσματικότητα του προϊόντος διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο ανάλογα και με τον τρόπο ζωής που καθένας μας ακολουθεί.



No comments:

Post a Comment