Thursday 12 November 2015

Τι είναι το CH-ALPHA


Το CH-ALPHA περιέχει βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου, μια μοναδική συλλογή πρωτεϊνών και αμινοξέων, που είναι οι απαραίτητες δομικές μονάδες για την υγεία των αρθρώσεων. Σε αντίθεση με τα άλλα συμπληρώματα, το CH-ALPHA είναι ένα φυσικό προϊόν με μια σύνθεση αμινοξέων που είναι πανομοιότυπη με το κολλαγόνο που βρίσκεται στην εξωκυττάρια ουσία των αρθρώσεων του σώματος. Είναι το μόνο προϊόν που αποδεδειγμένα ενεργοποιεί τα χονδροκύτταρα, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη διατήρηση της εξωκυττάριας ουσίας. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι το CH-ALPHA αυξάνει τη συγκέντρωση του κολλαγόνου τύπου ΙΙ και των πρωτεογλυκανών μέσω της επίδρασης που ασκεί στα χονδροκύτταρα.

Ποιος μπορεί να ωφεληθεί από τη λήψη του CH-ALPHA

Αρκετά απλά, το CH-ALPHA μπορεί να ωφελήσει τον καθένα που ενδιαφέρεται να βελτιώσει την κινητικότητα του και να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του. Άτομα που θα ωφεληθούν από το CH-ALPHA περιλαμβάνουν:
  • Άτομα που μεταφέρουν φορτία
  • Άτομα που καταπονούνται από επαναλαμβανόμενες ή εξουθενωτικές δραστηριότητες
  • Υπέρβαρα και με καθιστική ζωή άτομα
  • Αθλητές



Fortigel Ch-Alpha υδρολυμένο υγρό κολλαγόνο
30 φιαλίδια collagen



Πώς λαμβάνεται το CH-ALPHA

Μία δόση του CH-ALPHA περιέχει 10 γραμμάρια υδρολυμένο κολλαγόνο σε ένα φιαλίδιο μιας χρήσης. Πρέπει να πίνετε 1 φιαλίδιο την ημέρα για να υποστηρίξετε την αναγέννηση χόνδρου. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι αυτή είναι η καλύτερη δοσολογία για την αναγέννηση χόνδρου. Το CH-ALPHA μπ
ορεί να λαμβάνεται με ή χωρίς τροφή, και μπορεί να αναμιχθεί με άλλα ποτά, όπως χυμό πορτοκαλιού ή γκρέϊπφρουτ.

Είναι το CH-ALPHA ασφαλές;

Σύμφωνα με τις ιατρικές μελέτες, δεν υπάρχει καμία γνωστή αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα ή τρόφιμα, και δεν υπάρχει καμία γνωστή αναφορά για αλλεργικές αντιδράσεις.
Ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ασυνήθιστες με το CH-ALPHA και περιλαμβάνουν σε σπάνιες περιπτώσεις, μετεωρισμό ή διάρροια.





No comments:

Post a Comment