Thursday 25 June 2015

Aπαλλαγείτε από τα περιττά του οργανισμού!


Όσο ο καιρός ζεσταίνει και πλησιάζοντας στην καρδιά του καλοκαιριού, ο οργανισμός μας αποζητάει να απαλλαγεί από τα περιττά. Και με τον όρο αυτό δεν εννούμε μόνο κάποια «ενοχλητικά» κιλάκια. 
Είναι πολύ σημαντικό πότε-πότε να μπαίνουμε σε διαδικασία αποτοξίνωσης, αποβάλλοντας όλες αυτές τις χημικές ουσίες που εισέρχενται στον οργανισμό μας μέσω των διατροφικών μας συνηθειών. 

Παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις από το GrandPharmacy που μπορούν πολύ απλά να ενισχύσουν αυτή σας την προσπάθεια:


1) Deligios Green tea plus
Πράσινο τσάι με Goji berry. Ενίσχυση μεταβολισμού και αντιοξειδωτική προστασία.





Απολαυστικός συνδυασμός από εκχυλίσματα Πράσινου Τσαγιού και καρπών Goji berry, το υπέροχο αυτό ρόφημα είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση του μεταβολισμού και τη θωράκιση του οργανισμού. 
Συμβάλλει στην απώλεια βάρους αφού ενεργοποιεί το μεταβολισμό αυξάνοντας τις καύσεις. Επίσης βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Χάρη στις κατεχίνες του πράσινου τσαγιού και το συνδυασμό τους βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, το Deligios Πράσινο Τσάι με Goji Berry συμβάλλει στην:
Ενίσχυση του μεταβολισμού
Αποτοξίνωση του οργανισμού
Μείωση της κούρασης και της κόπωσης
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού


Οι Κατεχίνες του πράσινου τσαγιού είναι πανίσχυρα αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση του μεταβολισμού και στη καλύτερη καύση του του λίπους .
Ο καρπός του φυτού Goji berry αποτελεί πλούσια πηγή πολύτιμων αντιοξειδωτικών. Εδώ και αιώνες αποτελεί μέρος της παραδοσιακής Κινεζικής ιατρικής σαν θεραπευτικό φυτό και ελιξήριο της νεότητας, ενώ χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες σαν τονωτικό. Σήμερα συγκαταλέγεται στις πιο σημαντικές υπερ-τροφές και ένα πλήθος ερευνών αναφέρεται στις ευεργετικές του ιδιότητες.
Αντιοξειδωτική προστασία: 2- 3 ποτήρια καθημερινά θωρακίζουν τα κύτταρα του οργανισμού από την φθορά που προξενούν οι ελεύθερες ρίζες.

Προετοιμασία:  Μία κουταλιά του γλυκού Green Tea Plus με Goji Berry, μαζί με 200mL νερό, δίνει ένα ποτήρι υπέροχο ρόφημα.
Κρύο: Βάλτε 1 γεμάτη κουταλιά του γλυκού Green Tea Plus με Goji Berry σε ένα ποτήρι με λίγο νερό βρύσης και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε παγωμένο νερό και ανακατέψτε. Έτοιμο! Μπορείτε να προσθέσετε και παγάκια.
Ζεστό: Βάλτε 1 γεμάτη κουταλιά του γλυκού Green Tea Plus με Goji Berry σε μία κούπα με ζεστό (όχι βραστό) νερό και ανακατέψτε καλά. Έτοιμο!




2) Nature's plus -Total Body Cleanse 168Vcaps
Αποτοξίνωση ολόκληρου του οργανισμού, εξισορρόπηση του πεπτικού συστήματος  με ταυτόχρονο υγιεινό αδυνάτισμα.



Μοναδική φόρμουλα για αποτοξίνωση ολόκληρου του οργανισμού, με ταυτόχρονο υγιεινό αδυνάτισμα. Περιέχει Acai και άλλα υπερ-φρούτα (goji, noni, mangosteen, ρόδι), blueberry και cranberry για κυτταρική αποτοξίνωση, ενέργεια και βελτίωση του μεταβολισμού.
Περιέχει φυτικές ίνες (από βρώμη, ρύζι, δαμάσκηνο και παντζάρι, πηκτίνη μήλου, triphala, cascara κ.ά.), το σύστημα Spectra-CleanseTM (115 ειδικά βότανα, φρούτα και λαχανικά), προβιοτικά και πρεβιοτικά για καθαρισμό, αποτοξίνωση και εξισορρόπηση του πεπτικού  συστήματος.

Δοσολογία:
Για εντατικό πρόγραμμα καθαρισμού και αποτοξίνωσης διάρκειας 14 ημερών: 12 κάψουλες την ημέρα (4 κάψουλες με ένα ποτήρι νερό σε κάθε γεύμα).
Για συντήρηση (πρόγραμμα διάρκειας 28 ημερών): 6 κάψουλες την ημέρα (2 κάψουλες με ένα ποτήρι νερό σε κάθε γεύμα).



3) A. Vogel Linoforce 70g
Φυσικό σκεύασμα σε σπόρους με Λιναρόσπορο, Σέννα, Φρανγκούλη Linseed, Senna, Rhamnus frangula



Ο Λιναρόσπορος αποτελεί εξαιρετική τροφή διότι περιέχει σε ποσοστό 30%-40% το πολύτιμο λινέλαιο (λινολεϊκό, λινολενικό και ολεϊκό οξύ), ισχυρό αποτοξινωτικό του οργανισμού, σημαντική πηγή Ω3 λιπαρών οξέων. Τα Ω3 λιπαρά οξέακαταπολεμούν τις φλεγμονές και προστατεύουν τις αρτηρίες.
Είναι από τι πιο συμπυκνωμένες πηγές λιγνανών. Οι λιγνάνες έδειξαν σημαντικές ιδιότητες στην πρόληψη διάφορων μορφών καρκίνου του εντέρου. Αποτελείπλούσια πηγή διαλυτών φυτικών ινών οι οποίες διογκώνονται και δημιουργούν προστατευτική βλεννώδη γέλη στο βλεννογόνο του εντέρου και δρά σαν λιπαντικό συστατικό, υπεύθυνο όχι μόνο για τη διογκωτική καθαρτική δράση, αλλά επίσης για το καταπραϋντικό αποτέλεσμα στον ήδη ερεθισμένο βλεννογόνο.

Συστατικά
λιναρόσπορος (Linseed),
φύλλα σέννας (Senna),
φρανγκούλη (Rhamnus frangula),
κρυσταλλική σουκρόζη,
βανίλια 

Χωρίς λακτόζη, Χωρίς γλουτένη

Δοσολογία και τρόπος χρήσης
Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών: 1/2 ή 1 μεζούρα (2,4~4,8g) με πολύ νερό (1 ποτήρι νερό ή χυμό).  Μπορεί επίσης να προστεθεί σε σαλάτες ή δημητριακά) απόγευμα ή βράδυ. 
Σημείωση: Το προϊόν δρα μετά από περίπου 8 ώρες.



Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Ο καλύτερος τρόπος να αποβάλλουμε όλες τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί μέσα μας και μας κλέβουν ενέργεια είναι ο συνδυασμός τους με μία ισοροπημένη αποτοξινωτική διατροφή.  
Στόχος μας η σωματική αλλά και η πνευματική σας υγεία! 




1 comment:

  1. Dwrean diafimisi tis istoselidas sas, edw:
    Trafficmonsoon
    kai edw:
    EasyHits4U
    ---------
    gia extra eisodima ston eleythero xrono sas apo to spiti, edw:
    Clixsense

    ReplyDelete